В Зала за танци и спорт„Сборенка“
София 1326,
Младост, бл. 254 – партер

Ново!

Новосформираща се група по кондиционни тренировки:

Петък от 19:00 часа

Еднократно посещение 8 лева

Табата: Вторник от 18:00 часа и Събота от 11:00 часа

Пилатес: Вторник и Петък от 20:00 часа

Еднократно посещение 7 лева
Месечни карти за Кондиционни тренировки, Табата и Пилатес
26 лева – 4 посещения в рамките на 30 дни
44 лева – 8 посещения в рамките на 30 дни

60 лева – 12 посещения в рамките на 30 дни

Залата работи с карти „Multisport“ и „Sodexo“

За повече информация относно графика може да се свържете с мен:
тел. 0889 11 56 26,
plaeovania@gmail.com
страницата във фейсбук

Kондиционните тренировки оформят атлетично тяло, развиват силата, издръжливостта, бързината и мобилността. При този вид тренировки се работи с цялото тяло, извършват се многоставни упражнения както със собствено тегло така и с тежести. Натоварването е изцяло съобразено с индивидуалните възможности на трениращия, като всяка следваща тренировка надгражда придобитите умения. Кондиционните тренировки са забавен начин бързо да влезете във форма и да подобрите начина по който изглеждате и се чувствате.

 

Табата е високоинтензивна интервална тренировка, тя осигурява бързо стягане и оформяне на тялото.Спомага за намаляване на стреса и изграждане на красива фигура, осигурявайки максимално изгаряне на калории.пражненията се изпълняват със собствено тегло на фона на динамична музика.

Заредете се с добро настроение и извайте идеално тяло!

Методът Пилатес работи върху цялото тяло за разлика от повечето фитнес упражнения, които са съсредоточени върху определена област, пренебрегвайки останалите. Пилатес се фокусира върху основната сила или централно ядро ​​на тялото, като същевременно развива мускулите, гъвкавостта и движението на ставите.

Пилатес се съсредоточава върху приучването на ума и тялото да работят заедно, за да се постигне добро физическо състояние.

Извайва тялото, чрез повторения и разнообразяване на позициите и упражненията, практикувайки Пилатес ще подобрите формата на тялото си без да се преуморявате.

Тренировките са подходящи за хора страдащи от хронични болки в гърба, кръста, врата и раменете като спомага за трайното им премахване.

Очаквам ви!

 

 

Написана от: Ваня Стоянова

Остави съобщение:

,

(по желание)

Няма коментари.