В Зала за танци и спорт„Сборенка“
София 1326,
Младост, бл. 254 – партер

Табата: Понеделник от 19:00 часа

Пилатес: Понеделник и Сряда от 20:00 часа

Еднократно посещение 7 лева
Месечни карти за Табата и Пилатес
26 лева – 4 посещения в рамките на 30 дни
44 лева – 8 посещения в рамките на 30 дни

60 лева – 12 посещения в рамките на 30 дни

Залата работи с карти „Multisport“ и „Sodexo“

За повече информация относно графика може да се свържете с мен:
тел. 0889 11 56 26,
plaeovania@gmail.com
страницата във фейсбук

Табата е високоинтензивна интервална тренировка, тя осигурява бързо стягане и оформяне на тялото. Спомага за намаляване на стреса и изграждане на красива фигура, осигурявайки максимално изгаряне на калории и забързва метаболизма през следващите 24 часа след тренировката. Упражненията се изпълняват със собствено тегло на фона на динамична музика. Табата е забавна тренировка с която бързо и лесно ще постигнете мечтаното тяло.

Повече за този метод на трениране може да прочетете тук и тук

Заредете се с добро настроение и извайте идеално тяло!

Методът Пилатес работи върху цялото тяло за разлика от повечето фитнес упражнения, които са съсредоточени върху определена област, пренебрегвайки останалите. Пилатес се фокусира върху основната сила или централно ядро ​​на тялото, като същевременно развива мускулите, гъвкавостта и движението на ставите.

Пилатес се съсредоточава върху приучването на ума и тялото да работят заедно, за да се постигне добро физическо състояние.

Извайва тялото, чрез повторения и разнообразяване на позициите и упражненията, практикувайки Пилатес ще подобрите формата на тялото си без да се преуморявате.

Тренировките са подходящи за хора страдащи от хронични болки в гърба, кръста, врата и раменете като спомага за трайното им премахване.

Очаквам ви!

 

 

Написана от: Ваня Стоянова

Остави съобщение:

,

(по желание)

Няма коментари.