Изготвянето на хранителен режим включва:
✔ Седмично меню изцяло съобразено с вашите индивидуални цели, вкусове и желания  
✔ Съвети за изграждане на здравосовни навици
✔ Идеи за готвене, рецепти и пазаруване
✔ Основни насоки за правилно комбиниране на храните и контролиране на количествата на храната съобразени с индивидуалните ви потребности
 ✔ Ще ви мотивирам и предизвиквам да опитвате нови неща и вкусове
✔ Безплатни консултации – през целия период на сътрудничеството ни ще поддържаме връзка, като може да ми пишете винаги когато изпитвате затруднения или колебания – отговарям при първа възможност, но не по-късно от 24 часа
✔ Препоръки за приемането на витамини и хранителни добавки (при желание от ваша страна)

 

Всички варианти, които може да изберете включват гореописаните услуги разликата е само в периода на сътрудничеството ни, ето ги и тях:

 

Вариант 1 – 30 дни – таксата е 60 лева (като може да се внесе на 2 вноски х 30 лева)
Вариант 2 – 60 дни – таксата е 90 лева (може на 3 вноски х 30 лева)
Вариант 3 – 90 дни – таксата е 120 лева (може на 3 вноски х 40 лева)

 

Как ще работим,
когато се свържете с мен, ще получите въпросник с разяснения към него.
Когато получа попълнения въпросник до 5 дни ще Ви изпратя примерно меню за първата седмица заедно с подробна информация към него.
Всяка седмица ще обсъждаме и коригираме храната докато достигнем до момента, в който сами ще можете да си сглобявате здравословно меню.
В процеса на сътрудничество ще подготвям и споделям с Вас информация свързана с Вашите индивидуални нужди и желания, тя може да се представлява рецепти и съвети, може да се отнася до опасните храни, какво и защо да избягвате и с какво да замените любимите си вредни храни.

Целта ми е когато се разделим Вие да сте постигнали целите си, да сте натрупали достатъчно знания, да можете да правите съзнателен и здравословен избор и да не се затруднявате сами да приготвяте храната си.

Да опознаете по-добре тялото си и да разбирате сигналите, които то ви изпраща и да имате положително отношение към себе си.

Да изградите здравословни навици, да натрупате необходимите знания за хранителните продукти и да се научите сами да си съставяте полезно и вкусно меню.

За мен здравословният начин на живот е мисия и наистина вярвам в това което правя, ще ви покажа, че с малко воля и желание е напълно възможно да се храните осъзнато и с всеки изминал ден да се чувствате и изглеждате все по-добре.

За контакти:

+359 889 115 626

или ми пишете тук

Написана от: Ваня Стоянова

Остави съобщение:

,

(по желание)

Няма коментари.