Изготвяне на хранителен режим включва:

Седмично меню изцяло съобразено с вашите индивидуални цели, вкусове и желания.  

✔ Съвети за изграждане на здравосовни навици.

✔ Идеи за готвене, рецепти и пазаруване.

✔ Основни насоки за правилно комбиниране на храните и контролиране на количествата на храната. Съобразо с индивидуалните ви потребности

 ✔ Ще ви мотивирам и предизвиквам да опитвате нови неща и вкусове

✔ Безплатни консултации – през целия период на сътрудничеството ни ще поддържаме връзка. Ще може да ми пишете винаги когато изпитвате затруднения или колебания – отговарям при първа възможност, но не по-късно от 24 часа

✔ Препоръки за приемането на витамини и хранителни добавки (при желание от ваша страна)

Всички варианти за изготвяне на хранителен режим, които може да изберете включват гореописаните услуги разликата е само в периода на сътрудничеството ни, ето ги и тях:

Вариант 1 – 30 дни – таксата е 60 лева (като може да се внесе на 2 вноски х 30 лева)

Вариант 2 – 60 дни – таксата е 90 лева (може на 3 вноски х 30 лева)

Вариант 3 – 90 дни – таксата е 120 лева (може на 3 вноски х 40 лева)

Как ще работим,

когато се свържете с мен, за изготвяне на хранителен режим, ще получите въпросник с разяснения към него.

Когато получа попълнения въпросник, до 5 дни ще ви изпратя примерно меню за първата седмица. Ще получите и подробна информация към него.

Всяка седмица ще обсъждаме и коригираме храната докато достигнем до момента, в който сами ще можете да си сглобявате здравословно меню.

В процеса на сътрудничество ще подготвям и споделям с вас информация свързана с вашите индивидуални нужди и желания. Тя може да представлява рецепти и съвети. Може да се отнася до опасните храни, какво и защо да избягвате и/или с какво да замените любимите си вредни храни.

Целта ми е когато се разделим вие да сте постигнали целите си. Да сте натрупали достатъчно знания, да можете да правите съзнателен и здравословен избор. Да не се затруднявате сами да приготвяте храната си.

Да опознаете по-добре тялото си и да разбирате сигналите, които то ви изпраща и да имате положително отношение към себе си.

Да изградите здравословни навици, да натрупате необходимите знания за хранителните продукти и да се научите сами да си съставяте полезно и вкусно меню.

За мен здравословният начин на живот е мисия и наистина вярвам в това което правя. Ще ви покажа, че с малко воля и желание е напълно възможно да се храните осъзнато и с всеки изминал ден да се чувствате и изглеждате все по-добре.

За контакти ми пишете тук

Написана от: Ваня Стоянова

Остави съобщение:

,

(по желание)

Няма коментари.