Здравейте,

Ние сме екип от ентусиасти, които искат да направят живота с една идея по-лесен като подобрят физическото и психическото си състояние, чрез спорт и здравословно хранене.

Преди три години стартирахме сайта Paleofit.org, в който споделяме информация свързана с тренировките, храненето и балансирания начин на живот. Опитваме се да сме полезни със съвети и идеи, заедно участваме в предизвикателства и се стараем да запалим и мотивираме повече хора да обърнат внимание на здравето си и да живеят по-активно.

От тази година започнахме и ново начинание – създадохме магазин, в който предлагаме изпитани и качествени продукти.

При нас няма да откриете вълшебни прахчета и отвари, които правят чудеса, не защото не искаме да ги предлагаме, а защото такива все още не съществуват.

Затова пък в магазина ни всеки един продук е изпробван лично от нас и сме сигурни в неговото действие. При нас ще откриете подбрани марки, които не правят компромис с качеството на продуктите си.

Ще откриете още компетентни и добронамерени хора с които да поговорите, ако имате съмнения или въпроси, за да може да направите информиран избор за продукта, от който имате нужда.

Така че не се колебайте, ако имате въпроси да ни се обадите за безплатна консултация – с радост ще ви отговорим.

Желанието ни е да помогнем на всеки, който иска да се погрижи за себе си и за своите близки.

Добре дошли!