Обичам да експериментирам с различни неща, опитвам се да стигна до границите на възможностите си и да разширявам хоризонта си. Когато разбера за нещо, което ми звучи смислено и интересно се опитвам да го изпробвам на практика.

В този раздел на блога ще разказвам за нещата, които съм опитала и как ми се отразяват, не си представяйте, че ще ходя по въже или ще плувам с акули, говоря за по-обикновени неща, като спиране на кафето, ежедневното релаксиране, изпробване на високомазнинното хранене и други подобни – ще изпробвам нещата за които чета и теориите от които се интересувам, за да подобрявам здравето и възможностите си.

От опит знам, че големите промени започват с малки стъпки, затова и се отказвах от грандиозните проекти, за които не бях достатъчно подготвена, понеже исках с един скок да се озова на върха, пътят до който се състоеше от стотици стъпала, всяко от които те подготвя за следващото и прескачането през стъпало беше гаранция за неуспех. Тогава разбрах, че преди да предприема каквото и да е трябва първо да се науча на търпение и постоянство, над които все още работя.

Тук ще споделям част от малките стъпки, които ежедневно правя устремена към върха на който се надявам да стигна като една по-добра версия на себе си.

snow_on_mountain_top_2-1440x900

Написана от: Ваня Стоянова

Може и да харесате също:
Тичане и тренировки 2021Лечебен глад - личен опит

Остави съобщение:

,

(по желание)

Няма коментари.