Здравейте,

Ние сме екип от ентусиасти, които искат да направят живота с една идея по-лесен като подобрят физическото и психическото си състояние, чрез спорт и здравословно хранене.

Преди три години стартирахме сайта Paleofit.org, в който споделяме информация свързана с тренировките, храненето и балансирания начин на живот. Опитваме се да сме полезни със съвети и идеи, заедно участваме в предизвикателства и се стараем да запалим и мотивираме повече хора да обърнат внимание на здравето си и да живеят по-активно.

Ваня Стоянова – треньор

По образование съм юрист, но се оказа, че това не е призванието ми, следвайки мечтата си се преквалифицирах и станах персонален треньор (завърших следдипломна квалификация в НСА „Васил Левски“, профил фитнес и културизъм).

Създател и администратор съм на сайта Paleofit.org, където споделям опит и съвети относно храненето, тренировките, почивката и теми свързани със здравословният начин на живот.

Обичам да тичам, понякога и в маратони, да вдигам тежести, да правя различни експерименти със себе си, да се разхождам в планината и да чета книги. Темата за спорта и здравето винаги ме е вълнувала, това ме мотивира да започна да се занимавам професионално с грижата за здравето, която убедена съм, не започва в болницата, а от чинията ни.

Събирам съмишленици с които заедно ще се предизвикваме и мотивираме, за да постигнем общата си цел да се развиваме и усъвършенстваме, ставайки по-здрави, силни и красиви 🙂

Не се колебайте, ако имате въпроси да ни се обадите за безплатна консултация – с радост ще ви отговорим.

Желанието ни е да помогнем на всеки, който иска да се погрижи за себе си и за своите близки.

Добре дошли!