Доставка и общи условия за ползване

 

Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма „Еконт Експрес“ ООД на посочен от Вас адрес или избран офис на Еконт.

Стоката е опакована съобразно вида ѝ и транспорта за доставка. При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Продуктите, които се предлагат на интернет страницата www.paleofit.org са налични само за територията на Република България.

При избор на продукти от интернет страницата www.paleofit.org се появява списък на продуктите, техни снимки, количества и цени на поръчката Ви. Моля да прочетете внимателно тази информация преди да я потвърдите.

Складовата наличност е динамична и се актуализира два пъти дневно. В случай, че определен артикул не е наличен, след като бъде заплатен клиентът може да изчака неговото доставяне или сумата му да бъде възстановена (при картово плащане).

Paleofit си запазва правото да премахва или променя продукти без предварително уведомление.

Работно време

Работното време, в което приемаме, обработваме и изпращаме поръчки е от понеделник до петък, от 9:00 до 17:00 часа. Поръчки направени в събота и неделя, се изпращат на първия работен ден от седмицата.

Всяка поръчка получена до 16ч. в работен ден се изпраща на същия ден.

Доставката се осъществява в рамките на 24-48 часа. Изключение от общото правило, правят продуктите на някои конкретни марки, както и поръчките направени извън работно ни време.

Доставката на Вашата поръчка на посочения от Вас адрес или офис на куриер се извършва от Еконт Експрес спрямо техните цени на доставка.

Вие можете сами да изчислите цената на доставката чрез вградения модул на Еконт Експрес на интернет страницата на Paleofit .

Доставката на артикули поръчани от Paleofit.org на стойност под 50,00 лева е за сметка на получателя, при поръчка над 50,00 лева доставката е безплатна.

 Общи правила

Всички продукти, които се предлагат от Paleofit.org, са хранителни вещества в чиста форма, не са лекарствени средства и не са с лечебно предназначение. Paleofit.org по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства или не според предназначението им.

 Цени

Всички обявени цени в Paleofit.org са в Български лев с включен ДДС. Цената на доставката не е включена в цената на продуктите.

 Връщане на продукти

Съгласно условията на чл.55 от ЗЗП потребителите имат право да се откажат от поръчката си в 14 дневен срок от получаването ѝ. Това е възможно само когато продуктът не е използван и не е нарушена цялостта на опаковката му и търговския му вид. В този случай, сумата за върнатата стока ще бъде възстановена.

Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена или нецялостна опаковка, със следи от одрасквания. При връщане на продукт, клиентът заплаща изцяло куриерската услуга. След като върнатата пратка е получена успешно, ще се свържем с Вас, за да уточним начина по който ще ви върнем парите.

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Име, презиме и фамилия:  ………………………………………………………………………….

Телефон номер за контакт:………………………………………………………………………….

Актуален E-mail ………………………………………………………………………………………….

Адрес на получателя: …………………………………………………………………………………

№ на поръчката:  ………………………………………………………………………………………..

Продукт, който желаете да върнете:   ………………………………………………………………………………………………………………….

Причина за връщане:   …………………………………………………………………………………………………………………

Сума за връщане:  ……………………………………………………………………………………..

Банкова сметка:  ………………………………………………………………………………………..

Допълнителна информация:……………………………………………………………………………………………..

 

ВАЖНО: Имате 14-дневен срок за връщане или замяна на продукт или за връщане на заплатената от Вас сума. Към продукта, който връщате, моля приложете касовата бележка и този формуляр.

След като получим пратката ще се свържм с Вас, за уточняване и възстановяване на сумата, която сте заплатили. Имайте предвид, че Вие заплащате цената на доставката за връщане на продукта. Ако продуктът, който желаете да върнете отговаря на условията за връщане, ще Ви възстановим сумата на посочените от Вас данни във формуляра за връщане, като сумата ще Ви бъде върната до 14 дни на банковата сметка, която сте посочили.

Paleofit.org не носи отговорност за неправилни или остарели описания или изображения на продукти.                                                                                

Paleofit.org има право да променя по всяко време цените на предлаганите продукти, без предварително да информира за това.

Paleofit.org при необходимост има право да отказва поръчка, като предварително клиентът ще бъде уведомен.

Paleofit.org не носи отговорност за намачкване или леко деформиране на опаковките и кутиите, тъй като това зависи от куриерската услуга.                                           

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на бутона за поръчка, Вие се съгласявате с тях, приемате и се задължавате да спазвате тези условия.